Tekenlessen voor kinderen

Privé Kunstschool

 

Ondernemingsnummer: 0644.322.302

 

 

Hoe vaak hebben we het al niet gehoord van ouders. Hun kinderen gaan jaren naar de academie, leren er met verf gooien, van lege flessen en colablikjes een kunstwerk maken, leren er met architectuur programma's werken, maar een ventje tekenen, een auto of een huis... tja moet je daarvoor academie volgen?

 

Het lijkt wel of men in de tekenscholen de kinderen wil opleiden tot kunstenaars die in het SMAK niet zouden misstaan. Dat kan een ambitie op zich zijn, want hoe gek het ook weze, drie verscheurde boeken op een mesthoop gegooid kunnen gauw een paar honderd duizend Euro waard zijn.

 

Maar wat dan met de kinderen die echt willen leren tekenen? Op kindermaat de basistechnieken willen leren over anatomie, perspectief, proportie, compositie etc? Wel voor hen hebben wij nu een oplossing.

 

Wij bieden een cursus basis tekentechnieken voor kinderen aan waarbij je écht leert tekenen volgens de regels van de kunst. Een figuur, een portret, een landschap, het zal er na onze cursus allemaal veel beter uitzien.

 

De lessen vinden plaats te Oudenaarde op zaterdag vanaf 16 september. 1,5 uur per les. 150 € voor 13 lessen. De cursus gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen (minimum 4 leerlingen).

 

Individuele tekenlessen zijn ook mogelijk. 45 minuten per les. 325 € voor 13 lessen. Uur af te spreken.

 

Voor meer info stuurt u een mail naar info@creatiefenco.be.

 

 

 

Image courtesy of Kookkai-nak & lamnee at FreeDigitalPhotos.net