Zanglessen

Privé Kunstschool

 

Ondernemingsnummer: 0644.322.302

 

 

Zingen, een mooie hobby of zelfs passie voor vele Vlamingen als je de talentenjachten op TV als maatstaf neemt.  

 

Misschien droom je ervan ooit eens de nieuwe Pavarotti, Christoff of Natalia te worden, wil je de wereld op Youtube tonen dat jij beter kunt zingen dan Rihanna, wil je je zangkunsten in jouw band verbeteren, vindt je moeder dat sommige noten van jouw 'onder de douche repertoire' niet zo zuiver klinken, of doe je het gewoon voor jezelf, omdat je in zingen jouw emoties kwijt kan.

 

 

Het maakt niet uit. Of je nu professionele ambities hebt of het louter voor de fun doet, wij staan voor je klaar om jouw zangtechniek te verbeteren. Beginners of gevorderden, ze zijn allemaal welkom.  

 

 

We horen hier en daar dat er behoefte bestaat aan goede individuele begeleiding, wat op sommige muziekscholen blijkbaar niet steeds het geval is. Daarom zijn we sinds 2015 gestart met individuele zanglessen, gegeven door een professionele zanglerares.   

 

 

 

Ook in het schooljaar 2018-2019 gaan we door met deze zanglessen.

 

De lesmomenten worden individueel gegeven, 40 minuten per leerling.

 

Instappen later tijdens het semester kan besproken worden.

 

De lessen worden wekelijks gegeven op zaterdag te Oudenaarde. Tijdens de week in Petegem aan de Schelde.

 

Bij interesse, gelieve een mail te sturen naar marina@creatiefenco.be. U ontvangt dan verdere info mbt de inschrijving alsook de leskalender.    

 

Wil je eerst eens proberen dan is een proefles mogelijk aan 25 Euro.

 

De lesdagen liggen vast. Een gemiste of geannuleerde les kan niet verplaatst worden daar latere datum en geeft geen recht op terugbetaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lesgeefster is Marina Seliverstova. Marina werd geboren in het land van Rachmaninov en Tchaikovsky, Rusland. Ze komt uit de grootste stad binnen de Noordpoolcirkel, nl. Moermansk. Marina studeerde theater, muziek en zang aan verschillende Russische instituten te Moermansk, Petrozavodsk en Moskou en was jarenlang lid van het internationaal gelauwerde koor van de Russische Staat te Moskou.